The Old Pirate introduceert onder water drinken voor duikers

In Openboten by Tessa HeerschopReageer

10582952_10152700908148923_5958796901272960972_o

Duikwinkel The Old Pirate introduceert een zakje waarmee duikers onderwater iets kunnen drinken. Je vraagt je natuurlijk meteen af: Is dit nodig? Maar er blijkt wel degelijk vraag naar. Vooral professionele duikers die soms wel tot 1,5 uur onderwater werken, hebben behoefte aan extra vocht. Door het harde werken zweten ze veel in een warm duikpak en bestaat de kans dat ze uitdrogen, iets drinken komt dan goed uit.

Eigenlijk kennen we het zakje al, namelijk van de drinkyoghurt. Je kunt het zakje van Dive and Drink  vullen met ieder gewenst mengsel om onder water te drinken. Een ideale, praktische en goedkope manier om een deel van je vochtverlies onder water alvast weer aan te vullen. Een zakje kost 9,95 euro en is meerdere keren bij te vullen.

The Old Pirate verkoopt de zakjes onder meer op Boot Düsseldorf in januari 2015. Naast het drinkzakje verkoopt de winkel duik-accessoires, zoals snorkelclipjes, maskerbandjes, backuplampjes, haakjes, sluitinkjes en shampoo voor een duikpak. “We verkopen ook verschillende onderdelen om je cilinder helemaal compleet mee te maken, zoals een handvat, netjes en stofkapjes voor over de kraan van je cilinder. Op het gebied van duik-accessoires is The Old Pirate BV gewoon een specialist”, aldus verkoper Diego Li.

piraat

Eerste keer

Het is voor Diego de eerste keer dat hij op Boot Düsseldorf staat: “Wij hebben The Old Pirate afgelopen maart overgenomen van een man die zelf jarenlang beurzen heeft gedaan. Hij wilde er mee stoppen en wij hebben het bedrijf overgenomen. Het is dus voor onszelf de eerste keer dat wij te zien zijn op Boot Düsseldorf. The Old Pirate als bedrijf is al jaren een bekend gezicht. De vorige eigenaar zal tevens ook aanwezig zijn op de beurs om ons een handje te helpen.”

Hij hoopt dat ze een goede beurs zullen draaien en een goede sfeer met gemotiveerde watersportliefhebbers aantreft. “Ook vinden wij het belangrijk om te netwerken op een beurs, waar deze tenslotte voor bedoeld zijn. We hopen altijd dat we leuke fanatieke nieuwe mensen leren kennen waarvoor we in de toekomst wat kunnen betekenen.”

Boot Düsseldorf wordt van 17 t/m 25 januari georganiseerd in Duitsland, eri s een speciale hal ingericht die helemaal op de duiksport is gericht.

 

Tessa HeerschopThe Old Pirate introduceert onder water drinken voor duikers

Reageer