Watersporten waar je nog nooit van gehoord had op de Hiswa

In Bootnieuws, carousel, Evenementen by Tessa HeerschopReageer

suppen

Vroeger was watersport overzichtelijk: je ging waterskiën of duiken, wie lef had ging op een jetski tekeer. En zo overzichtelijk bleef het een hele lange tijd. De laatste jaren zijn de ‘funsports’ te water echter aan een opmars bezig en verschijnt er ieder seizoen wel een nieuwe rage. Of het nou om SUP-pen, wakeboarden of flyboard gaat, niets is te gek. BLS Outdoor springt daar slim op in en staat dit jaar voor het eerst op de Hiswa Rai met hippe watersportgadgets. 

Bij al die nieuwe merken, horen natuurlijk ook nieuwe bedrijven met interessante namen als Osprey, Urban Beach, Wave Hawaii, Cool Shoe, Toyrific en Old Guys Rule die zich richten op funsport, actiesport en lifestyle producten. Nieuw op de Hiswa zijn opblaasbare SUP boards met viewing window. Hierdoor kun je onderwater kijken, terwijl je op het board ligt. Een soort snorkelen zonder nat te worden. . Deze SUP’s zullen ook in het speciale bassin op de Hiswa liggen om uit te proberen.

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt. BLS Outdoor staat op stand 02.317

Tessa HeerschopWatersporten waar je nog nooit van gehoord had op de Hiswa

Reageer