Kunstenaars schilderen live op de Hiswa

In Bootnieuws, Evenementen by Tessa HeerschopReageer

Make love not war

Pand24 staat op de Hiswa met diverse schilderijen, daarnaast maken de kunstenaars schilderijen op aanvraag.

“Wij staan op de Hiswa te schilderen en daarnaast hebben we een aantal schilderijen bij ons die bezoekers kunnen bekijken en eventueel kopen. Het is ook mogelijk dat wij voor bezoekers een schilderij op aanvraag maken. Dat kan zijn van hun schip maar bijvoorbeeld ook een portret of een compleet ander onderwerp”, aldus Martin van Pand24. “Wij staan live tijdens de beurs te schilderen en bezoekers kunnen in onze stand een kleine tentoonstelling aan maritieme kunst zien.”

3

Pand24 neemt tevens een zelfgemaakte tas en lamp mee, ontworpen gemaakt van hout, zeil en touw uit de scheepvaart. Tot slot hebben de kunstenaars een serie van 15 onderzetters ontworpen met leuke afbeeldingen en teksten. “Tijdens de borrel kan je door de onderzetters naar je tafelgenoten onhoog te houden grappige of ondeugende boodschappen doorgeven zonder dat je tafelgenoten het horen. Een leuke set onderzetters om dus lekker mee te dollen.”

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt.

Tessa HeerschopKunstenaars schilderen live op de Hiswa

Reageer