De 5 beste toys voor miljardairs met een superjacht volgens Forbes

In Superjachten by Tessa HeerschopReageer

toys

Forbes magazine heeft een lijst gepubliceerd met de 5 beste toys voor miljonairs met een superjacht. Wanneer geld geen probleem is, kun je gekke dingen kopen. Zo blijkt maar weer uit deze lijst met de meest vreemde gadgets voor aan boord van een superjacht.

  1. Quadrofoil

Quadrofoil

De elektrische waterscooter Quadrofoil kost minstens 15.000 euro, maar dan heb je ook wat. Het vaartuig kan 21 knopen behalen en kost per uur maar 1 euro aan brandstof (stroom). Dit jaar komt het eerste prototype Q2S op de markt. Een leuke watersportgadget die minder vervuilend is, dan een waterscooter. En bovendien is het design erg hip.

  1. Superpool

Superpool

De Superpool is een opblaasbaar zwembad dat net buiten een superjacht of dichtbij een strand neergelegd kan worden. De Superpool is modulair en bestaat dus uit diverse onderdelen, waardoor iedere vorm en afmeting mogelijk is. Om het zwembad extra subtropisch te maken, kunnen er koelboxen, neppalmbomen, teakvloeren en ander materiaal worden neergelegd. Geen zorgen als miljardair: je laat je personeel dit neerleggen. Vooral als je op een grote zee bent, is dit zwembad een veilige manier om naast je superjacht te zwemmen. Ook is het leuk om een poolparty te organiseren met vrienden en familie (lees: pin-ups&pimps).

  1. Radinn Electric Wakeboard

Radinn Electric Wakeboard

Het Radinn Electric Wakeboard is een uitvinding van Zweedse watersporters. Met het 15.000 euro kostende plankje race je elektrisch over het water. Je moet even oefenen, maar daarna is het een hele toffe sport, volgens de ontwerpers. De hoverboard is de motorische versie van dit ding (door Forbes de Flyboard genoemd, maar dat is toch echt iets anders in Nederland), maar is minder goed voor het milieu dan de elektrische versie uit Scandinavië.

  1. Flyboard

Leonardo DiCaprio met een flyboard

Leonardo DiCaprio met een flyboard

De hype van de Flyboard is een beetje over, maar het blijft een gadget to stay. Forbes noemt dit de Jetlev-Flyer. Het leuke aan deze gadget, is dat ook mensen zonder veel geld deze sport een keer kunnen proberen. Voor ongeveer 60 euro kun je een keertje boarden proberen in Nederland. Op diverse vakantiebestemmingen wordt de nieuwe gadget een stuk goedkoper aangeboden (denk aan Turkije, Spanje, Italië). Probeer het als je de kans krijgt!

  1. Opblaasbare klimmuur

klimmuur

Eco Yacht Toys ontwikkelt gadgets die het milieu niet schaden voor Green Yachts. Dus geen watersportgadgets op vervuilende brandstof, maar geinig speelgoed zoals een opblaasbare klimmuur. Dat het opblazen met een motor gaat en de muur van plastic is, daar hebben we het even niet over. Je kunt de muur naast het jacht plaatsen in zee, waarna de gasten zich in de brandende zon vermaken met het omhoogklimmen op het hete plastic. Afkoelen doe je door je te laten vallen in zee. Wat een leuke gadget voor vadsige miljardairs (okee, wij de jaloersheid slaat toe, tijd om het artikel af te ronden).

Forbes komt met nog twee gadgets: de seabob (een onderwaterscooter, aanwezig op bijvoorbeeld superjacht Symphony) en de supercraft (een hovercraft in de vorm van een luxe sportauto). Wij zouden daar graag nog de privéonderzeeër aan toevoegen en het eigen opvouwbare zweefvliegtuig voor aan boord. Och, waren we maar allemaal miljardair en met een superjacht op vakantie!

Tessa HeerschopDe 5 beste toys voor miljardairs met een superjacht volgens Forbes

Reageer