Thunderbirds meets Transformers in nieuw superjacht

In Superjachten by Tessa HeerschopReageer

thunderbirdssuperjacht

De Rus Vasily Klyuki heeft een superjacht ontworpen, waar jaren tachtig- en negentigkinderen helemaal leip van worden. Het superjacht is een combinatie van een Thunderbirds-vliegtuig met wat Transformerstechniek, want het dak kan omgetoverd worden tot een privé-vliegtuig.

jacht

Eerlijk gezegd, lijkt de rest van het jacht niet zo bijzonder. Maar dat kan ook door de slechte artist impressions komen van de Russische ontwerper. Het superjacht lijkt een beetje op een varend strijkijzer.

superjacht-van-opzij

Het superjacht heet Monaco 2050, want dat is het jaar waarin ze moet rondvaren aan de Côte d’Azur. Het is niet het eerste rare superjacht dat de rijke Rus ontwerpt, hier zie je nog een lijstje vreemde superjachtdesigns van zijn hand.

superjacht

Het mag dan een vreemd superjacht zijn, het is natuurlijk wel gaaf dat je met je eigen superjet het schip kunt verlaten. Het zal helaas wel bij een design blijven, waarschijnlijk komen superjachten eerst met drones die sterk genoeg zijn om personen te vliegen. Maar voor nu is het wel een gaaf idee dat dit ding over een paar jaar rondvaart/vliegt.

vliegtuig

Tessa HeerschopThunderbirds meets Transformers in nieuw superjacht

Reageer