Uitnodiging Boten- en Camperbeurs Gorinchem 25 en 26 september 2015

In Bootnieuws, Evenementen by Tessa HeerschopReageer

botenbeursboten

Door Johan den Bliek

De Boten- en Camperbeurs Gorinchem op 25 en 26 september 2015 is voor onze eigen stad en wijde omgeving al jaren een bijzonder evenement in hartje stad.

De Lingehaven Gorinchem bevindt zich in de historische binnenstad van Gorinchem. Een toplokatie voor een bijzonder evenement als deze: grachtenpanden langs de haven, mooie kades waarop zaterdag kramen verschijnen Het is bijzonder sfeervol decor voor de beurs. De Lingehaven is een 600 meter lange haven en tijdens de beursdagen is ieder schip te koop dat u ziet liggen. Van Lingesluis tot aan de Korenburg is de haven gevuld met schepen in een aantrekkelijke mix: groot, klein, particulieren, bedrijven, nieuw, gebruikt, luxe en eenvoudig. Voor ieder wat wils. Ieder schip in de Lingehaven op 25 en 26 september is op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Aansluitend aan de haven hebben we het parkachtige terrein Buiten de Waterpoort, direct aan de schitterende rivier de Merwede gelegen. Hier stellen we vrijdagmiddag en zaterdag de campers op die te koop worden aangeboden. Ook hier weer: nieuwe en gebruikte campers, groot, klein, particulier en bedrijf. Buiten de waterpoort is tevens de lokatie waar veel bezoekers van boord afstappen want Riveer heeft hier een aankomststeiger. Veerboten zetten hier bezoekers aan de wal vanuit Sleeuwijk, Woudrichem, Werkendam en Hardinxveld. Op zaterdag is er op de wal ook van alles te zien en te beleven met kramen, verkoopwagens, camperartikelen en ook trailerbare schepen. En natuurlijk zullen ook een hapje, een drankje en terras niet ontbreken tijdens de beurs.

Dit jaar hebben een noviteit. Particulieren die zich inschrijven met een schip reserveren daarmee uiteraard een plekje in de Lingehaven om zich te presenteren. Maar dat is niet alles. In de aanloop naar de beurs toe ontvangen beursdeelnemers een gratis advertentiepakket, dat zelfs nog tot na de beurs doorloopt. Dat is een prachtig totaalpakket om uw schip goed in the picture te zetten. Op vrijdag van de beurs wordt er door experts een gratis quick scan gedaan aan boord van de particuliere beursdeelnemers. Het schip wordt uitvoerig bekeken door experts en er wordt een heus rapport uitgebracht, dat vervolgens door de verkoper kan worden getoond aan een potentiële koper. Meer informatie over deze voordelen zijn op de website na te lezen.

Mocht u met de eigen boot komen, dan kunt u helaas geen gebruik maken van de Lingehaven. Want van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 september is de haven volledig gereserveerd voor de deelnemers en zijn alle ligplaatsen bezet. Gelukkig is er volop parkeergelegenheid in Gorinchem, rijden er shuttlebusjes en draait Riveer extra diensten van en naar de overkant van de Merwede.

Tot slot, niet onbelangrijk: de beurs is op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag, wanneer ook de marktkramen staan opgesteld, beginnen we al om 09.00 uur.

Meer info op www.botenencamperbeursgorinchem.nl  of bel 0183 659 314
Graag tot ziens op vrijdag 25 of zaterdag 26 september bij de 28e Boten- en Camperbeurs.

Johan den Bliek

Tessa HeerschopUitnodiging Boten- en Camperbeurs Gorinchem 25 en 26 september 2015

Reageer