Introductie in Nederland: Falcon RIB’s

In Bootnieuws, Coverstory by QuintenReageer

Falcon Boats, gevestigd in Steenbergen, is sinds 2013 verantwoordelijk voor het invoeren van Falcon RIB’s (Rigid Inflatable Boats) voor de Benelux. Al meer dan 30 jaar worden de Falcon Inflatables geproduceerd in Zuid Afrika, nu zijn de Falcon Rib’s sinds kort ook beschikbaar op de Nederlandse markt. Bij Falcon Inflatables in Zuid Afrika worden vakmanschap en nieuwe technieken gecombineerd om kwalitatieve Rigid Inflatable Boats te vervaardigen.

Dat er hoge eisen aan een RIB worden gesteld moge duidelijk zijn. De nieuwe, maar ook oude, Falcon RIB’s worden continu gemonitord. Zo blijven de boten innoveren én presteren op het hoogste niveau. Niet heel verwonderlijk is het dan ook dat de diverse onderdelen van de Falcon RIB’s afkomstig zijn uit allerlei delen van de wereld. Ieder land heeft tenslotte haar eigen expertise: zo is het polyester afkomstig uit Frankrijk, het Valmex doek voor het maken van de tuber in Duitsland én de bumpstrip op de tubes in Italië. Falcon Boats kiest voor kwaliteit uit premium landen zodat te allen tijden de kwaliteit én het comfort voor de gebruiker wordt gewaarborgd. Deze strenge eisen gelden niet alleen voor de nieuwe boten, nee ook als je een tweedehands rib boot wil kopen in Nederland of België ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en bij Falcon Boats aan het goede adres! De boten worden afgebouwd in Nederland en getest op de eigen testfaciliteit, genaamd ‘Falcon River Estate’, aan de Brede River in de buurt van Swellendam.

Falcon Rib's

Bij Falcon RIB’s kun je als bedrijf en als consument terecht voor zowel nieuwe als tweedehands RIB’s in verschillende prijsklassen. Alle Falcon rib’s voldoen aan de uitgebreide Europese normen en logischerwijs zijn alle Falcon RIB boten CE gecertificeerd.

Wil je een nieuwe Falcon rib boot kopen in Nederland of België? Breng dan vooral een bezoekje aan de showroom in Steenbergen waar alle Falcon rib modellen te bezichtigen zijn.

Durf jij het aan om tijdens een proefvaart op de ruwe Zeelandse wateren de grenzen van de boot op te zoeken?

Voor meer informatie:

Falcon Boats
Mosquitostraat 6
4651 ST Steenbergen
T: 0167 50 00 02
W: www.falconribs.nl

Falcon Boats - Logo

QuintenIntroductie in Nederland: Falcon RIB’s

Reageer