Een boot kopen mag weer

In Bootnieuws, Evenementen by Tessa HeerschopReageer

IMG_3991

Na jaren van crisis, waarbij luxe gemeden werd, mag de consument weer een boot kopen. Boot Düsseldorf profiteert van het nieuwe consumentenvertrouwen en deed de afgelopen negen dagen goede zaken.

De beurs trok bijna 50.000 bezoekers, die afkwamen op de 1800 boten en jachten. Directeur van Messe Düsseldorf  Werner Dornscheidt kijkt met veel enthousiasme terug: “Het is altijd leuk om met boot Düsseldorf het nieuwe beursjaar in te gaan. Wie een blik in de hallen heeft kunnen werpen, heeft positief gestemde exposanten en de perfecte combinatie van vakbezoekers en consumenten gezien. Boot 2016 was een professioneel feest dat in de grauwe maand januari het verlangen naar watersporten aanwakkert.”

IMG_3973

Vooral de vakmensen uit de botenindustrie, de toeristische branche en de dienstverleningssector benutten boot 2016 voor intensieve gesprekken en het plaatsen van orders bij de exposerende bedrijven. Meer dan 50.000 bezoekers kwamen dit jaar vanuit het Europese buitenland en van overzee naar de beurs in Düsseldorf.

Voor  projectleider Goetz-Ulf Jungmichel een duidelijke indicatie voor de internationaal toonaangevende positie van boot Düsseldorf: “Met name voor de internationale vakmensen zijn we de nummer 1 onder de botenbeurzen daar we ieder jaar de complete maritieme wereld afschilderen. De exposanten komen bij ons met boten en uitrustingen waardoor bezoekers zich een realistisch beeld van de aanbodspectrum kunnen vormen.”

IMG_3924

De volgende editie van boot Düsseldorf vindt van 21 tot en met 29 januari 2017 plaats.

Tessa HeerschopEen boot kopen mag weer

Reageer