De zomer vieren bij blooming beach (Bergen aan Zee)

In Bootnieuws by QuintenReageer

Enkele weken geleden bezocht Nautica het nieuw geopende strandpaviljoen blooming beach in Bergen aan Zee. Als je echt zomer wil ervaren – wat lastig is voor Nederlandse begrippen – dan moet je absoluut hier een keer op bezoek gaan. Met vrienden, familie of je aanstaande, bij blooming kan iedereen zomers ontspannen. 

Een relaxte vibe, fijne achtergrond muziek en heerlijk, verse bites. De ultieme locatie om een strandwandeling te maken of gewoon even met de voetjes in het water te gaan.  De zintuigen worden daarnaast extra geprikkeld door de geuren afkomstig uit de cuisine. Hoe heerlijk kan het leven zijn. Het strandpaviljoen blooming is absoluut de bestemming om de Hollandse zomer ultiem te vieren, zowel voor de gasten die rust zoeken als de zakelijke strandgangers.

Menu: vers en zomers
Op het gevarieerde menu wordt ook de innerlijke mens verwend. Lichte, verfijnde zomergerechten in combinatie met biologische groenten die ‘s ochtends nog in de tuinen van het landgoed verborgen waren. Wij kiezen voor een riante plank met allerlei kleine hapjes. Van verse oesters tot speciaal bittergarnituur. Qua drankjes kan je kiezen voor een frisse cocktail, gezonde smoothie of biologische huiswijn.

Interieur: design at the beach
Om je écht de koning van je eigen zandkasteel te laten voelen moeten ook de zetels top notch zijn. blooming beach kent een relaxte opzet met verschillende stoelen, kastjes en tafeltjes die zijn uitgevoerd in een minimalistische stijl. De planten hangen ondersteboven aan het plafond, de loungebanken zijn gekleed met kussen in nationale kleuren (rood, blauw, wit, oranje) en zelfs in de herfst kan je hier terecht voor een heerlijk kopje chocolademelk met warme appeltaart om daarna weer uit te waaien in de Hollandse wind.

Screen Shot 2016-08-24 at 1.39.19 PM

QuintenDe zomer vieren bij blooming beach (Bergen aan Zee)

Reageer