Uitgebreide watersportagenda op Nautica.nl

In Bootnieuws, Evenementen by Tessa HeerschopReageer

Vanaf nu vind je onder de knop EVENTS in de lichtblauwe balk een uitgebreid overzicht van watersport evenementen in Nederland en zelfs sommige in het buitenland. De Nautica watersportagenda geeft meteen overzichtelijk per maand weer wanneer welke evenementen worden gehouden en bevat op dit moment evenementen tot ver in 2014. Van regatta’s tot occasiondagen, van beurzen en open dagen tot roeiwedstrijden; alles met een link naar de watersport hebben we verwerkt.

Door op de naam van een evenement te klikken word je meteen doorgelinkt naar de website van het betreffende evenement. Hierdoor  beschik je over de meest recente informatie over het evenement uit de eerste bron. Erg handig en overzichtelijk.

We hebben onze uiterste best gedaan om alle evenementen te verzamelen en in de agenda te verwerken, maar het kan natuurlijk voor komen dat we er een gemist hebben. Of dat er evenementen bij gekomen zijn. Of dat er heel misschien dat er een foutje in staat.

In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even per e-mail contact met ons opneemt via redactie@nautica.nl 
(alleen met betrekking tot de evenementenkalender)
Gebruik als onderwerp ‘Nautica Evenementenkalender’ en zet in je mailtje de naam van het evenement, de data waarop het plaatsvindt en de URL van de website van het evenement.
Dan zetten wij ‘m in de kalender. Evenementen waarvan een van deze gegevens niet is vermeld, kunnen we helaas niet plaatsen. 

Een heerlijk vaarseizoen gewenst en veel plezier op de evenementen!

Tessa HeerschopUitgebreide watersportagenda op Nautica.nl

Reageer