Primeur Arcona 410 op Hiswa

In Coverstory, Zeilboten by Tessa HeerschopReageer

Door de financiële crisis is de verkoop van de Arcona zeiljachten in Nederland de laatste paar jaren op een laag pitje komen staan, toch heeft de jachtbouwer vertrouwen in de toekomst: “Nu er voortekenen zijn dat de economie de goede kant opgaat, hebben we besloten  om weer aanwezig te zijn op de Hiswa te water 2013. We hebben namelijk goed nieuws te melden en een primeur voor Nederland.”                

Zeilplan Arcona 410

De Arcona 410 heeft een iets groter zeilplan dan de voorgaande modellen en een efficiënt zeilplan in combinatie met het optimale gewicht geeft de Arcona 410 dezelfde excellente light wind performance als de voorgaande Arcona modellen. Kiel en roer worden computer gestuurd gemaakt om een optimaal en precies profiel te krijgen en zijn ontworpen volgens de laatste ontwikkelingen met een maximale lift en minimale weerstand.

” De Arcona 410 levert top prestaties met maximale zeilervaring en, net als alle andere modellen uit de Arcona reeks, kwaliteiten om winnaar te zijn in het race circuit en toch dat comfort levert waar het hele gezin blij mee is.” 

Het zeiljacht kost € 299.500,= incl. BTW.


Tessa HeerschopPrimeur Arcona 410 op Hiswa

Reageer