Aan boord van superjacht Nirvana

In Coverstory, Superjachten by Tessa HeerschopReageer

Het jacht doet met haar 88,5 meter niet onder voor superjachten afkomstig uit Rusland en Saudi-Arabië. Slechts een handvol jachten wereldwijd vallen dan ook in de prijscategorie van boven de ruim 200 miljoen euro. Het jacht is gebouwd door het Zuid-Afrikaanse Oceanco en is ontworpen door de Australische Sam Sorgiovanni. En alhoewel de strijd rondom het superjacht behoorlijk is losgebarsten heeft tot op heden nog niemand zich daadwerkelijk gemeld met de benodigde zak geld. 

Tien jetski’s

De kamer van de eigenaar neemt bijna de helft van het bovendek in en heeft uiteraard een eigen zonneruimte + jacuzzi. De trotse bezitter kan er voor zijn plezier tien jet ski’s kwijt en heeft bovendien een eigen helikopterdek. Aan boord van het schip is een in zilver uitgevoerde lift aanwezig die je van benedendeks in luttele seconden naar boven voert. 

Ontspannen

Gasten kunnen zich prima vermaken in één van de 3D bioscopen of een verfrissende duik nemen in het 7.5 meter lange luxe zwembad. Hierbij is een groot dek speciaal gericht om jouw teint op peil te houden. Beneden in het salon vind je een bar waar je ’s avonds in weelde kan ontspannen. Tijd om te dineren? Via het uitzonderlijke reptielenhuis begeef je je richting de maaltijd. 

Nirvana

Een woordvoerder van Edmiston, die de marketing voor ‘Nirvana’ verzorgt: ‘Nirvana is without question one of a handful of elite world cruising yachts around today – and it is certainly the most impressive and opulent yacht currently on sale.’  Hij vervolgt:  ‘Every inch of the ship has been painstakingly designed and built. There really is little else like it.’

 

Tessa HeerschopAan boord van superjacht Nirvana

Reageer