Nieuwe motorboot net op tijd af voor de beurs

In Bootnieuws by Tessa HeerschopReageer

De eerste North-Line 37 Pilot is momenteel in aanbouw en zal net voor de beurs gereed zijn. Het schip komt voort uit het verzoek van klanten op zoek naar een schip met goede vaareigenschappen, luxe interieur en weinig onderhoud. Daarnaast is het jacht geschikt om onder alle weersomstandigheden grotere afstanden af te leggen.

Luxe

Het jacht is een ontwerp van Arthur Mursell of TT Boat Designs, bekend van de Nelson motorjachten. 

De North-Line 37 Pilot is voorzien van een complete rubber sprayrail, zonder teakdetails buitenom en met een pilot handrail en preekstoel in plaats van de standaard zeereling.Het stuurhuis is voorzien van een luxe uitgevoerde stuurstoel met een L-bank, die hydraulisch kan worden aangepast in een meevaarbank.

Frans bed

Achterin bevindt zich een royale kuip met comfortabele zitplaatsen en een grote kuiptafel. Voorin bevindt zich een ruime eigenaars hut met een royaal Frans bed en veel bergmogelijkheden. De sanitaire ruimte heeft een elektrisch toilet, douche en wastafel.

In de salon is een U-bank met ruimte voor minimaal 6 personen en royaal opgezette keuken die van alle gemakken is voorzien. Achterin het schip is de gastenruimte met twee enkele bedden. Het schip is uitgerust met twee Volvo Penta 330 pk motoren, waarmee een topsnelheid van 28 knopen is te behalen.

Hiswa te water

De North-Line 37 Pilot zal alleen tijdens de Hiswa te water te bezichtigen zijn op standnummer E46 en zal daarna Hamble als thuishaven krijgen en zal aldaar tijdens de Southampton Boat Show te bezichtigen zijn.

Technische details

Ontwerp: TT Boat Designs, Arthur Mursell
Lengte over alles: 12.00
Breedte: 3.85
Diepgang: 1.05
Romp vorm: Rondspant met deep-V, halfglijder
Material romp: Polyester
Motoren: 2 x 330 pk
Max. snelheid: 28 knopen
Dieseltank: 1400 liter

Tessa HeerschopNieuwe motorboot net op tijd af voor de beurs

Reageer