Superjacht Strangelove voor 12 miljoen dollar te koop

In Coverstory, Superjachten by Tessa HeerschopReageer

Het 46-meter lange superjacht Strangelove is geschikt voor twaalf gasten en 11 crewmembers. De nieuwe eigenaar hoeft niet te klussen, want de laatste keer dat dit schip een refit kreeg was in 2009. Met slechts 14 knopen per uur, is het geen snel jacht, dus wie het schip koopt, kan er wellicht nieuwe motoren inzetten. Op dit moment staan er twee caterpillars in van gezamenlijk 1700pk.

Het superjacht heette voorheen Paminusch en Paris, maar vaart de laatste namen onder de naam Strangelove. Ze vaart onder Engelse vlag.

De garage van dit superjacht ligt vol met ‘watertoys’, zoals wakeboard, duikmateriaal, snorkels, kayaks en een Zodiac RIB.

Wie liever aan boord blijft, kan een boek lezen in de goed gevulde bibliotheek of sporten in de gym, waar onder andere een loopband staat.

Het superjacht is gebouwd van staal, dus gaat nog wel een tijdje mee. Twaalf miljoen dollar vinden we behoorlijk wat geld voor zo’n oud superjacht, dus wij adviseren om af te dingen op dit schip. Als u miljonair bent, natuurlijk. Tot die tijd, blijft het bij plaatjes kijken.

Tessa HeerschopSuperjacht Strangelove voor 12 miljoen dollar te koop

Reageer