Beroemd superjacht Sherakhan te koop

In Coverstory, Superjachten by Tessa HeerschopReageer

Wie ooit in Monaco is geweest, herkent het superjacht Sherakhan direct. Ze pronkt vaak voor de kust en is een graaggeziene gast onder miljonairs.

Het superjacht is beschikbaar voor charter voor maximaal 26 gasten. Alle 13 suites zijn elegant ontworpen waarbij rekening is gehouden met een overvloed aan ruimte, luxe en comfort. De verscheidenheid aan kleuren en bijzondere stoffen, die zijn gebruikt in de verschillende suites, zijn adembenemend. Elke suite, met een eigen badkamer, is uniek.

De master cabin is elegant ontworpen, waarbij rekening is gehouden met een overvloed aan ruimte, luxe en comfort. Het off-white wollen tapijt, de zijde gordijnen en de handgemaakte Venetiaanse mozaïek, maken deze suite zeer speciaal tot in het kleinste detail. Naast een eigen jacuzzi hebben de man en vrouw ieder hun eigen badkamer met douche van een uniek design met o.a. Franse glazen tegels en een bijpassende marmeren vloer. Op het privé terras van de master cabin kan, voor degene die dat wenst, van hun privacy genieten om bijvoorbeeld samen te ontbijten. De master lounge kan tevens gebruikt worden als zelfstandige kamer die ook voorzien is van een eigen badkamer. Verder bevindt zich op het dek van de eigenaar nog een VIP-dubbele cabine.

Aan boord zijn meerdere koks aanwezig, die de gasten verwennen met culinaire hoogstandjes. Daarnaast kunnen gasten genieten van de jacuzzi, sportschool en de spa. Wie van watersport houdt kan zijn hart ophalen met de wave runners, twee jetski’s, zeilboten, windsurfborden, drijvende trampoline, kajaks en natuurlijk een water-ski’s en wakeboards.

Het superjacht Sherakhan, oftewel de Prinses Margriet, vaart onder Nederlandse vlag. Op dit moment is het superjacht op weg naar Sint-Maarten.

Voor hoeveel ze te koop staat is niet bekend, maar de prijs wordt geschat op 30 miljoen euro.

Tessa HeerschopBeroemd superjacht Sherakhan te koop

Reageer