Strak nieuw botenmerk op Boot Düsseldorf

In Coverstory, Openboten by Tessa HeerschopReageer

“De boot die wij hier verkopen is uniek”, vertelt Hans Jurgen Kaiser trots. Hij begon 13 jaar geleden als voor de lol boten te bouwen en maakte twee jaar geleden van een uit de hand gelopen hobby zijn beroep.

De K-500 speedster is helemaal van hout gemaakt en behaatl met 260 pk binnen 6,6 seconden maar liefst 100 km per uur. Maar dit hebbedingetje is niet alleen snel, ze is ook mooi afgewerkt. De volledig houten boot heeft een interieur van wit leer en toch ziet ze er niet kitsch uit. Het is eigenlijk een superluxe snelle speedboot.

Dank denkt u meteen: Dat zal wel een duur bootje zijn. En dat klopt, maar in verhouding met andere merken en haar kwaliteiten valt het mee. De unieke boot van een jaar oud heeft slechts 40 uur gevaren en is gebruikt als showmodel. Zou ze eigenlijk 75.000 euro kosten, nu vraagt de Duitseer er 59.000 euro voor op Boot Düsseldorf.

“Ik heb al diverse geïnteresseerden voor de boot, dus ik denk dat ik haar wel kan verkopen. Dan kan ik van het geld weer aan een nieuw project beginnen”, aldus. Wij kijken met smart uit naar de volgende unieke boot van deze pionier.

Tessa HeerschopStrak nieuw botenmerk op Boot Düsseldorf

Reageer