Speciale business uitvoeringen voor Range Rover Evoque

In Coverstory by Tessa HeerschopReageer

Zo is de Business Edition van de Range Rover Evoque Pure leverbaar in alle motorvarianten, zowel met de 9 traps automaat of met een handgeschakelde versnellingsbak. Daarnaast is deze uitvoering voorzien van 18 inch lichtmetalen velgen, panoramadak, LED-mistlampen vóór, 8-inch TFT touchscreen, harddrive satellietnavigatiesysteem, Bluetooth, Meridian audiosysteem, speciale vloermatten en ambianceverlichting.

 

De Range Rover Evoque Dynamic Business Edition is van buiten te herkennen aan de Santorini Black lak, speciale sportbumpers en een dubbele uitlaat met ‘Quadrangle’ uitlaateindstukken. Uiteraard is er de nodige LED-verlichting rondom, maar daar komen nog een groot aantal opties bij. Zo zijn het stuur en de pook voorzien van geperforeerd leder. Daarnaast zijn er aluminium sportpedalen, verchroomde dorpellijsten en ambianceverlichting met variabele kleuren. Het dashboard en de middenconsole is tenslotte afgewerkt in Textured Aluminium.

 

De Range Rover Evoque is leverbaar met verschillende viercilinder motoren: twee 2,2-liter turbodiesels, met 150 pk of 190 pk, en een 2,0-liter turbo benzinemotor met 240 pk. De nieuwe negentraps automaat zorgt voor een lager brandstofverbruik en CO2-emissies tot 9,5 procent.

 

De Pure Business Edition is beschikbaar vanaf 48.400 euro, een voordeel van 3620 euro. De Evoque Dynamic Business Edition is alleen verkrijgbaar in combinatie met de eD4 dieselmotor en is beschikbaar vanaf 52.500 euro, wat een voordeel van 4680 euro oplevert. Beide edities zijn beschikbaar zolang de 

Klik hier voor meer informatie.

Tessa HeerschopSpeciale business uitvoeringen voor Range Rover Evoque

Reageer