Grootste superjacht voor Taiwanese bouwer Dyna Craft

In Coverstory, Superjachten by Tessa HeerschopReageer

Het unieke ontwerp is zo gemaakt dat de eigenaar het superjacht voor zowel business, privé als charter kan gebruiken in heel Azië.

Het superjacht van Dyna is speciaal ontworpen om snel te varen, maar toch stabiel te blijven. De gasten en bemanning blijven op die manier comfortabel wanneer het schip tussen de 9 en 13 knopen vaart. Daarnaast kan het schip goed manoeuvreren, zelfs bij hoge snelheid.

De gasten hebben de beschikking over een mastercabin, een VIP-hut en twee gastenhutten. Er is ruimte voor vier bemanningsleden in aparte hutten. Zij hebben ook hun eigen leefruimte en het voordek wordt gebruikt voor onderhoud aan bijvoorbeeld de tenders.

De slaon, sky lounge en flybridge zijn allemaal luxe ingericht. De eigenaar was persoonlijk betrokken bij het ontwerp van het interieur.

Dyna biedt ook D85 en D95 modellen in hun assortiment van superjachten, met de mogelijkheid om groter te bouwen bij specifieke eisen.

De D105 is uitgerust met drie MTU 2 600pk motoren, geschikt voor het bereiken van 34 knopen met een kruissnelheid van tussen de 22 en 30 knopen.

Tessa HeerschopGrootste superjacht voor Taiwanese bouwer Dyna Craft

Reageer