Perini voor het eerst op Singapore Yacht Show met superjacht

In Coverstory, Superjachten by Tessa HeerschopReageer

De jachtshow wordt dit jaar van 10 t/m 13 april gehouden en beleeft pas haar vierde editie. Singapore is een staat vol miljonairs, maar aan de luxe van superjachten moeten de rijken in Azië nog even wennen.

Het 50 meter lange superjacht Exuma is het eerste motorjacht in de Vitruvius serie, gemaakt door Perini, Vitruvius en de Franse marine architect Philippe Briand. 

Het vlaggenschip is in 2010 gebouwd en heeft een Tour om de wereld gemaakt en daarmee meer dan 44.444 nautische mijl afgelegd. Ze voer van Italië over de Altantische oceaan naar het Caribisch gebied en vanauit daar via de Stille Oceaan richting het Oosten.

Awards

Exuma heeft diverse prestigieuze internationale prijzen gewonnen, zoals Motor Yacht of the Year en Best Verplaatsing motorjacht van onder de 500 GT . Ze is bekroond met Rina Green plus Platinum certificering, beschouwd als de hoogste erkenning voor ten aanzien van de te
milieu. Ze won ook de meest innovatieve Jacht van het Jaar op de World Yacht 2010 Trophy en ” Azië gevestigde Charter Yacht of the Year 2012″ in de Asia Pacific Awards 2012.

Perini

Perini is met een vloot van 56 jachten op het water (54 zeiljachten en twee motorjachten) wereldwijd een van de marktleiders op het gebied het ontwerp en de bouw van grote zeiljachten. In 2007 begon de groep ook met de bouw vna motorjachten met de merknaam Picchiotti. De groep bestaat uit
de Perini Navi scheepswerf in Viareggio, opgericht in de jaren 1980 door Fabio Perini en de Picchiotti scheepswerf in La Spezia waar de groep haar motorjachten bouwt en het grootste deel van de refits plaatsheeft. De Perini Istanbul-Yildiz scheepswerf in Turkije is waar de rompen en dekstructuren worden geproduceerd. 

Tessa HeerschopPerini voor het eerst op Singapore Yacht Show met superjacht

Reageer