Nieuw nautisch Enkhuizer platform

In Coverstory by Tessa HeerschopReageer

Op de nieuwe website zal de bezoeker aan het historische stadje informatie vinden van watersport gerelateerde bedrijven die hun diensten aanbieden. De website biedt alle adressen van de aangesloten watersportbedrijven in één kaart aan. Natuurlijk worden de ondernemers gecategoriseerd op bijvoorbeeld specialisme en naam. Zo weet de watersporter welk bedrijf welke dienst aanbiedt, en kan hij op de digitale kaart middels pin points zien waar hij moet zijn voor bijvoorbeeld kranen, polyester reparatie of tuigage vraagstukken.

Onder het motto ‘samen sterk’ wordt dit initiatief voor nautische bedrijven in Enkhuizen opgezet. Nautisch Enkhuizen begint met een website maar spoedig zal een gratis app volgen, zodat de watersporter ook bij het aanlopen van het stadje een ligplaats kan kiezen dichtbij het bedrijf waarvan hij diensten benodigd.

 “Het doel is om iedere watersportbezoeker aan de stad Enkhuizen op iedere nautische behoefte snel en vakkundig te kunnen bedienen. Of het nu gaat om recreatieve behoeften als het huren van een boot of het volgen van zeillessen, technische behoefte omdat de kachel, motor of stuurautomaat van je boot het begeven heeft of wanneer je opzoek bent naar een andere of nieuwe boot”, zegt een woordvoerder van de initiatiefgroep Nautisch Enkhuizen.


Tessa HeerschopNieuw nautisch Enkhuizer platform

Reageer