Deksel van jacuzzi op superjacht wordt dansvloer

In Coverstory, Superjachten by Tessa HeerschopReageer

Feebe is een bekende Nederlandse leverancier van onder andere top kwaliteit boarding ladders en dekkranen. Het bedrijf heeft speciaal voor superjachten een nieuw product ontwikeld. De Pool Top is een deksel voor zwembaden aan boord.

Pool Top op superjacht My Solandge

De Pool Top is inmiddels met success ingebouwd op het 85 meter lange superjacht Solandge dat gebouwd is bij de Duitse werf Lürssen. Het schip werd in 2013 gedoopt en vaart onder charter. Aan boord kunnen twaalf mensen slapen, maar nog veel meer mensen feesten. Niet voor niets slaapt er permanent een crew van 28 personen aan boord. Het gehele dek is dus nodig voor feestruimte.

Transparant

De Pool Top kan op jacuzzi’s en zwembaden gebruikt worden. De vloer doet dienst als een afsluiting van de jacuzzi of zwembad waardoor kinderen of andere gasten er niet in kunnen vallen. Hij kan ook gebruikt worden om de feestruimte met een dansvloer uit te breiden. De vloer is opgebouwd uit transparante kunststof platen. De verlichting van de Jacuzzi schijnt daardoor door de vloer heen en zorgt voor een spectaculair effect.

Omdat het platform net iets hoger is, kan het gebruikt worden als podium. Handig wanneer de eigenaar een speech wil geven of voor dames die graag tijdens het dansen in de spotlights staan.

Systeem

Het platform wordt specifiek voor de desbetreffende jacuzzi of zwembad ontworpen waardoor ook andere opties kunnen worden toegevoegd. De constructie bestaat uit gepolijst roestvast staal maar kan op verzoek ook in andere materialen worden uitgevoerd. De vloerdelen worden door middel van een clicksysteem bevestigd waardoor geen bevestigingsmiddelen en geen gereedschappen nodig zijn. Het ontwerp is licht van gewicht, eenvoudig te plaatsen en eenvoudig op te bergen.  De verwijderbare railing is van gepolijst roestvast staal.

Over Feebe

Feebe heeft meer dan 20 jaar ervaring in de engineering, bouwen en instaleren van diverse systemen in de superjacht industrie. Deze producten van hoge Nederlandse kwaliteit worden klant specifiek geleverd.

Tessa HeerschopDeksel van jacuzzi op superjacht wordt dansvloer

Reageer