Nautica reist mee met Star Clippers

In Coverstory, Zeilboten by Tessa HeerschopReageer

Wij zouden het omschrijven als dé ideale vakantie. Een beetje luieren aan boord, een 19e eeuw zeilschip uitgerust met de nieuwste technieken en het comfort van een luxejacht, een nautisch blaadje op schoot en een glaasje bubbels in de hand. De ondergaande zon in de verte en het gevoel van een licht verbrande nek. Kan niet beter toch? Wij gaan het aanstaande zaterdag beleven aangezien ik, als gelukkige redacteur van Nautica, mag meereizen met internationale rederij Star Clippers.

Star Clippers beschikt over drie type zeilschepen: Royal Clipper, Star Clipper en de Star Flyer. Wij varen mee met dit laatste type. Ons vertrektpunt is Palma de Mallorca waarvandaan we doorreizen naar Formentera, Ibiza, Valencia, Sant Carles de la Rapita, Mahon, Pollenca en wederom terugvaren naar ons beginpunt: Palma de Mallorca. Je kan het als redacteur van een nautisch online magazine slechter treffen, nietwaar?

De perfecte zeilvakantie waarin traditie gecombineerd wordt met alle moderne gemakken. Aan boord heerst, volgens Star Clippers, een ontspannen en informele sfeer. Het internationale personeel zal er alles aan doen om de gasten op hun gemak te stellen, ze zijn vriendelijk, voorkomend en behulpzaam. Kijk, dat belooft wat! Mocht u zin hebben ‘in meer’ dan kunt u ervoor kiezen om het sportieve programma van Star Clippers te volgen. Klim hoog in de mast, volg een cursus knopenleggen, ga snorkelen of duiken met een expert in een idyllisch zeegebied. Perfect!

Ook in de avonduren zullen de gasten hoogwaardige maaltijden krijgen voorgeschoteld uit diverse culturen. Houdt u hier niet van? No worries, de barbecue zal ook worden ontstoken voor de vleesliefhebbers! Zon, zee, strand en zeilen. Star Clippers staat voor relaxen en ultiem genieten én dat gaat uw nautische redacteur zeker weten ook doen!

(Ons reisverslag zal na de reis geplaatst worden, houd Nautica in de gaten voor meer updates!)

www.starclippers.com

Tessa HeerschopNautica reist mee met Star Clippers

Reageer