Twijfel tussen een boot of camper

In Coverstory, Motorboten by Tessa HeerschopReageer

Door Johan den Bliek

Want zoals voorgaande 26 jaren is de keus in het laatste weekend van september rondom de Gorcumse Lingehaven weer te over. Particulieren en bedrijven bieden hun boot of camper te koop aan. Niet alleen in de Lingehaven, maar ook in het aan de overkant gelegen Sleeuwijk Yachting kunnen boten worden gekocht.

Wil ik het wel?

Maar, wil ik wel een boot. Zou het niet beter zijn, met het klimmen der jaren, om een camper te kopen? Want dat kan ook eind september in Gorinchem. Op ons evenemententerrein Buiten de Waterpoort bieden eigenaren van campers namelijk hun trouwe reismaatje te koop aan. Met mijn vrouw heb ik de afspraak gemaakt geen overhaaste beslissingen te nemen en eens goed rond te kijken op de Boten- en Camperbeurs.

Vervoer over water

Misschien ga ik wel twee dagen naar Gorinchem, want net als andere jaren kan iedereen gratis het evenemententerrein op. Voor wie met de auto komt, is er natuurlijk volop parkeergelegenheid en rijden er ook pendelbusjes.

Maar om alvast in een passende nautische sfeer te komen, kies ik voor veilig vervoer over water. Want de altijd in grote belangstelling staande Boten- en Camperbeurs kan namelijk ook met de Veerdienst Gorinchem worden bezocht. Speciaal voor deze gelegenheid zet de verbinding Gorinchem-Sleeuwijk-Gorinchem de beursbezoekers vanaf vrijdagmiddag 26 september 12.00 uur en zaterdag de gehele dag gratis over. De Gorinchem X vaart extra op dit traject.

Nog een paar weekjes wachten en dan is het zover, gelukkig kan ik alvast voorgenieten op de site: www.botenencamperbeursgorinchem.nl Wellicht zie ik daar al een geschikte boot of camper die ook mijn vrouw bevalt.

Johan den Bliek

Tessa HeerschopTwijfel tussen een boot of camper

Reageer