Hoe verkoop je een catamaran? Geef gratis reisjes weg!

In Zeilboten by Tessa HeerschopReageer

leopard catamaran

De nieuwe catamaran Leopard 40 wil wel heel graag verkocht worden. De Engelse werf geeft daarom reisjes en andere gratis spullen weg ter waarde van omgerekend 50.000 euro.

catamaran

De nieuwe catamaran Leopard 40 maakt haar debuut in februari 2015 op de Miami Bootshow. Om er zeker van te zijn dat toekomstige kopers uit Europa haar ook te zien krijgen, betaalt de werf vliegtickets naar de bootshow. Bij aankoop van de boot krijgt de toekomstige eigenaar een jaar lang een gratis ligplaats bij Hamble Point Marina, gratis transport van het jacht én niet te vergeten gratis custom bedlinnen. Ja, dat laatste lijkt onzin, maar bespaart je toch meer dan 1000 euro.

L40-varen

Prijs catamaran

De Leopard 40 meet 11,99 meter en kost 348.729 euro. Voor dat geld krijg je een geweldig schip, dat zowel geschikt is voor de koude Noordzee als de warme Middellandse Zee. Catamarans worden gebouwd voor mensen die houden van snel varen, maar dit schip biedt niet alleen leuke zeiltripjes, maar ook comfortabele overnachting.

Het interieur van het Leopard 40’s is anders dan alle Leopards voor haar. Haar kombuis is naar voren geplaatst en de naar voren gerichte bank en tafel zijn nu gevestigd op het achterdek. Dit zorgt voor een panoramisch uitzicht met grote glazen schuifdeuren tussen de salon en de achterkuip. Deze inrichting bevordert volgens de ontwerpers Robertson and Caine’s design team eenvoudige communicatie voor de gasten. De salon en achterkuip lopen in elkaarover, waardoor indoor en outdoor leefruimte met elkaar verbonden worden. Hierdoor is er optisch meer leefruimte aan boord.

salon

De kombuis heeft grote ramen, wat de ventilatie bevordert.

keuken

Net als de rest van de Leopard-lijn, de nieuwe Leopard 40 is voorzien van een licht interieur met een modern en luchtig gevoel.

Aan boord kunnen zeven of 10 mensen overnachten, afhankelijk van voor welke inrichting gekozen wordt.

Technische specificaties Leopard 40

L.O.A. : 11m99
Breedte: 6 m72
Diepgang: 1 m25
motor 2x 29 pk
Brandstoftank: 360 liter
lay-out
S0laapplaatsen: 6 + 1 of 8 + 2
Douches: 2
Hutten: 3 of 4
Extra Details
Water: 780 liter
Zeil: 95,9 m2
Verplaatsing: 9340 kg.
Capaciteit van de afvaltank: 110 liter

Tessa HeerschopHoe verkoop je een catamaran? Geef gratis reisjes weg!

Reageer