Boat Yacht Wrap verpakt je boot in een nieuw kleurtje

In Bootnieuws, carousel by Tessa HeerschopReageer

zeiljacht

Wie zijn jacht wil verfraaien, hoeft niet altijd het hele schip opnieuw te schilderen. Boat Yacht Wrap werkt met zelfklevende folie dat een jacht een nieuwe look geeft. Het Nederlandse bedrijf presenteert zich in januari op watersportbeurs Boot Düsseldorf. Het is de derde keer dat de beplakker van boten op deze beurs staat.

Deze krijgt nog een kleurtje

Deze krijgt nog een kleurtje

Het bedrijf is niet nieuw, maar al sinds 1984 gevestigd in Zeeland. De laatste vijf jaar heeft het zich gespecialiseerd in het verfraaien van het jachten aan de buitenkant,
van motorboot, zeiljachten tot luxe jachten. Boat Yacht Wrap werkt zowel in Nederland als op locaties over heel de wereld.

Alle soorten boten worden beplakt

Alle soorten boten worden beplakt

Zelfklevende folie heeft de laatste jaren veel innovatie gehad. Sommige eigenaren kiezen voor een paar streepjes en versiering, ook wel striping genoemd. Anderen kiezen voor het compleet inpakken van hun vaartuig, wat wrappen heet.

De voordelen zijn dat er veel kleuren mogelijk zijn, van effen tot metallic en parelmoer effecten. Vaak is wrappen ook goedkoper dan schilderen. Daarnaast kan de eigenaar een eigen design aanleveren, waardoor het jacht uniek wordt. Tenslotte heeft wrappen als voordeel dat het origineel behouden blijft. Bij verkoop is dat wel zo handig, mocht je een erg gewaagd design hebben en een nieuwe eigenaar toch liever een wat minder opvallende boot wil.

Boat Yacht Wrap staat van 17 t/m 25 januari op watersportbeurs Boot Düsseldorf in Duitsland.

Boat Yacht Wrap op Boot Düsseldorf

Boat Yacht Wrap op Boot Düsseldorf

Tessa HeerschopBoat Yacht Wrap verpakt je boot in een nieuw kleurtje

Reageer