Nieuwste powerboat Cigarette Racing haalt 117 knopen

In Bootnieuws by Tessa HeerschopReageer

De laatste creatie van Cigarette Racing gaat hard. Heel hard. De Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept moet maar liefst 117 knopen halen. Vandaag is hij onthuld in Miami op de Miami International Boat Show.

Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept - Nautica

Mercedes-AMG

De Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept is de vijfde powerboat die de Amerikanen hebben ontwikkeld met Mercedes-AMG. Dit keer is hij gebaseerd op de Mercedes-AMG GT S. De romp is daarom in het zwart gespoten, met de bovenkant in de kleur ‘Solarbeam’, het knalgeel waar ook de nieuwste sportwagen van Mercedes-AMG wordt geleverd.

Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept - Nautica

Knallen

De 15,24 meter lange powerboat heeft twee Mercury racemotoren en moet volgens Cigarette Racing goed zijn voor een topsnelheid van ruim 217 km/h, oftewel ruim 117 knopen.

Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept - Nautica

Interieur

Ook in het interieur komt de kleurencombinatie van zwart met geel terug. Het interieur is voorzien van al de laatste gadgets en een goed audiosysteem. Cigarette Racing vraagt 1,2 miljoen dollar, zo’n 1.1 miljoen euro voor de extreme powerboat.

Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept - Nautica Mercedes-AMG GT S en Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept - Nautica Mercedes-AMG GT S  - Nautica

Meer lezen over de Mercedes-AMG GT? Kijk dan op AutoVandaag!

Tessa HeerschopNieuwste powerboat Cigarette Racing haalt 117 knopen

Reageer