“Deze sloep is een wolf is schaapskleren….” Prins Watersport met 35 boten naar de Hiswa

In Bootnieuws, Evenementen, Openboten by Tessa HeerschopReageer

Corsiva-690Tender-2015

Prins Watersport komt met 35 boten naar de HIswa Rai Amsterdam, welke morgen haar deuren opent. De boten staan niet allemaal op de eigen stand, maar zijn verdeeld over de gehele watersportbeurs. “Gezien de aandacht van de media op het gebied van varen en waterbeleving verwachten wij dat de verkoop zal aantrekken”, aldus Frits Bosson van Prins. 

In de categorie sloepen presenteert de dealer de Admiral  (eigen stand Hal 1  nr: 142), Corsiva  (eigen stand Hal 1  nr: 444), STOUT  (eigen stand Hal 1  nr: 444) en Primeur  (eigen stand Hal 1  nr: 440). Daarnaast staan er consoleboten op de eigen stand.  Prins Console boten introduceert de Prins 570 open, welke staat voor betaalbaar sportief varen én de stand heeft de première van de Prins 720 GT (Gran Turismo), een combinatie van luxe, comfort en sportiviteit.

“Sinds januari 2015 zijn wij officieel importeur van Primeur sloepen en tenders. Een fraaie sloepenlijn, luxe, eigentijds en toch betaalbaar waarbij voor 2015 de introductie van de Primeur 610 (Bun) plaatsvindt. Bij Corsiva hebben we de Corsiva 690 Tender gerestyled en voorzien van een snelvarend onderwaterschip waardoor motoren t/m 140pk kunnen worden geplaatst. Deze sloep is dus een wolf is schaapskleren…”, aldus Bosson.

 

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt.

Tessa Heerschop“Deze sloep is een wolf is schaapskleren….” Prins Watersport met 35 boten naar de Hiswa

Reageer