Nieuw 50-meter explorer superjacht Teseo maakt lange tochten

In Bootnieuws, Superjachten by Tessa HeerschopReageer

Expedition 50 Teseo_studio (9)

De Italiaanse studio Zuccon heeft een nieuw superjachtdesign gepresenteerd wat gebouwd kan worden bij de werf CRN. Het 50-meter lange explorer superjacht Teseo is geschikt voor alle wereldzeeën en moet lange tochten zo comfortabel mogelijk maken.

Expedition 50 Teseo_studio (3)

Het superjacht wordt gebouwd van staal en heeft een aluminiumopbouw. Aan boord zijn vier VIPhutten voor de gasten en een master stateroom voor de eigenaar. Voor de bemanning is een apart gedeelte ingericht voor maximaal zeven personen.

Expedition 50 Teseo_studio (5)

Het semi custombuilt schip is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Het verschil zit hem in waar de gastenverblijven zijn gesitueerd aan boord, aan de voor- of achterkant.

Expedition 50 Teseo_studio (7)

Kenmerkend voor dit superjacht zijn de diverse toys en tenders aan boord. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk van de omgeving kunt ontdekken met kleinere boten en het superjacht gebruikt als uitvalsbasis. Tevens is er veel ruimte voor ontspanning aan dek met diverse relaxte zonnebedden.

Het schip is zoals gezegd geschikt voor alle wereldzeeën en de bedoeling is dat de eigenaar met haar op expeditie gaat en wat van de wereld ziet.

Tessa HeerschopNieuw 50-meter explorer superjacht Teseo maakt lange tochten

Reageer