Whisperpower stelt extra onderhoudspunten in

In Motorboten by Tessa HeerschopReageer

Service generator werkman

Whisperpower stelt meerdere onderhoudspunten aan in de Benelux. Whisperpower uit Drachten levert energysystemen voor de pleziervaart. “Met de komst van de  jongste telg in de generatorenfamilie, de Piccolo, een zeer compacte 3,5 kW krachtpatser uit de nieuwe Genverter Range, zijn de verkopen explosief gestegen”, aldus Monique Caminada-Kolkman van Whisperpower.

Het Friese bedrijf levert een grote verscheidenheid aan producten en systemen uit voorraad, van kleine 120/230/380 VAC dieselgeneratoren en DC-generatoren voor het laden van 12,24 of 48 VDC accubanken, tot sinus-omvormers, acculaders en een breed assortiment accu´s. De nieuwe hybride Genvertergeneratoren zorgen voor stillere en kostenefficiënte levering van elektrische energie aan boord. 

Onderhoud

Net zoals de motor in een auto, hebben generatoren ook onderhoud nodig. Om in die behoefte te voorzien heeft WhisperPower op een aantal strategische plaatsen in de Benelux extra Premium Service Partners aangesteld. De experts zorgen voor nieuwe sets, onderhoud en ‘health checks’, een soort APK voor boten. Alle cruciale delen worden gecheckt en nagelopen.

De nieuwe dealers zijn op te vragen via Whisperpower 0512- 571550 of mail info@whisperpower.com.

Tessa HeerschopWhisperpower stelt extra onderhoudspunten in

Reageer