CRN 130 Darlings Danana wint award

In Bootnieuws by Tessa HeerschopReageer

De jury waardeerde de goede balans tussen het interieur, wiens structurele aspecten gekozen waren door Gianni Zuccon’s Studio en de open ruimtes ontworpen door Alexandre en Cristina Negoescu. De jury benadrukte dat het gebruikelijke karakter van een zaal ver werd overtroffen door het consistent gebruik van unieke materialen en de innovatieve ruimtelijke oplossingen. Ondanks zijn 60 meter aan lengte zijn de ruimtes goed gebalanceerd en consistent met het uiterlijk van het jacht.

De ‘Darlings Danana’ biedt ruimte aan 12 mensen, in 5 ruime gast verblijven en de ‘master suite’, plus 14 man personeel. Het jacht is uitgerust met twee Caterpillar 3512 B-Chp motoren, die ervoor zorgen dat het jacht kan varen op een topsnelheid van 15 knopen en een cruise snelheid van 14 knopen.

De Nautical Design Awards zijn vooral aanzienlijk door hun jury, die word geleid door Walter de Silva van Volkswagen, enkele roemrijke ontwerpers en verschillende invloedrijke jacht eigenaren. Onder deze eigenaren waren onder andere Giorgio Armani, Vittorio Missoni, Lamberto Vallarino Gancia en de burgemeester van Venetië.

Tessa HeerschopCRN 130 Darlings Danana wint award

Reageer