Watersport evenementen weekend 6 en 7 juli

In Coverstory by Tessa HeerschopReageer

Vrijbuitersweekend 6 en 7 juli

Op de Loosdrechtse Plassen het 51e Vrijbuiterweekend georganiseerd door GWV de Vrijbuiter.

Tijdens dit evenement worden er ruim 350 boten verwacht met meer dan 400 deelnemers. Hiermee is dit  een van de grootste zeilevenementen in Nederland.

Westeinder Havendag zaterdag 6 Juli

De Westeinderplassen, ook wel De Poel genoemd, is op het IJsselmeer na, het grootste binnenmeer van Nederland. Tijdens de havendag zijn er optredens, rondvaarten, demonstraties Wakesurf en Sup en natuurlijk is er een braderie.

Nationaal Regenboog Evenement 6 en 7 juli

Op 6 juli zijn er zeilwedstrijden op de Vinkeveenseplassen, op 7 juli op de Nieuwkoopseplassen. Vijftien Regenboogboten vormen het hoofdingrediënt van het evenement. Aan de wal zijn er diverse activiteiten.

Kanopolotoernooi KV Keistad op 6 & 7 juli 

Het toernooi wordt gespeeld op 3 speelvelden. De teams zijn afkomstig uit de 2e-, 3e- en de jeugdklasse. Het evenement is in Amersfoort. 

Delta Week Zeeland

De Deltaweek is van oudsher een evenement voor kajuitboten. Op 6 en 7 juli wordt er vanuit Colijnsplaat een baan voor de Flying Dutchman uitgelegd. Op dezelfde baan varen ook de Spankers. Op elke dag van de Deltaweek is er de start van een dagwedstrijd voor Ronde en Platbodemjachten, klassen B en C.

Tessa HeerschopWatersport evenementen weekend 6 en 7 juli

Reageer