Luxe catamaran ‘Picchio Boat’ voor lange tochten

In Coverstory, Motorboten by Tessa HeerschopReageer

De nieuwe catamaran is gemaakt om lange tijd comfortabel op zee te verblijven en te reizen naar afgelegen oorden. De salon is ruim opgezet, met een bar, zeer grote bank een een eethoek. Spectaculair is het glazen observatorium dat ervoor zorgt dat je vanuit de salon de zee onderwater kunt zien. Vooral ’s nachts, wanneer speciale lampen onderwater licht schijnen, moet dit in helder water een geweldig effect geven.

De catamaran heeft maar liefst twee VIP-slaapkamers met een eigen badkamer, daarnaast is er een kinderkamer, waarbij de bedden en bank opgeklapt worden voor een grote speelruimte. Voor het comfort van de ouders is er een whirpool aan boord.

De kleuren van het schip en de inrichting zijn brons, metallic, champagne en mokka, geïnspireerd op de kleuren van de rotsen aan de Middellandse Zee bij zonsondergang.

Op het buitendek kan een megascherm uit het dak komen, waardoor met een beamer een buitenbioscoop ontstaat. Onder het genot van een drankje van de bar is het dan heerlijk toeven tijdens zwoele zomeravonden.

De boot is uitgerust met 2x Volvo Penta IPS1200 aandrijfsystemen.

Technische details Picchio Boat

Lengte : 21.70 m / 71 ft
Maximale breedte : 9,60 m
Cruise snelheid: 12 Knopen
Maximum snelheid : 19 Knopen
Bereik : 2.500 mijlen
Brandstoftank: 10.000 liter
Watertank : 1500 liter
Motoren : 2x Volvo Penta IPS1200
Waterverplaatsing : 50 ton

Tessa HeerschopLuxe catamaran ‘Picchio Boat’ voor lange tochten

Reageer