Unieke zeilprijzen in Scheveningen

In Coverstory, Zeilboten by Tessa HeerschopReageer

Shorthanded zeilen blijft in populariteit groeien en dat zien we terug in de vele shorthanded prestaties van Nederlandse mannen en vrouwen. Niet alleen de landelijke prestaties binnen en buiten de competitie, maar ook internationaal verschijnen landgenoten aan de start van Ostar, Fastnet, 1000mijls en de komende Mini Transat. Met gepaste trots zal dit jaar tijdens de uitreiking van de nationale zeilprijzen icm de Noord Zee Club tevens de uitreiking van de Shorthanded Awards plaatsvinden waaronder de “Magic Machine Cup” voor de winnaar van de nationale shorthanded competitie.

Daarnaast wordt de Magic Machine Cup uitgereikt aan de winnaar van de Shorthanded Competitie. De uitreiking van de Shorthanded prijzen vindt gelijktijdig plaats met de uitreiking van de jaarprijzen en de Verbondsbezem van de Noordzee Club is daarmee een uniek zeilprijzen evenement in Nederland.

Uit de door zeilers ingediende namen en duo’s is de volgende lijst samengesteld.  

De genomineerden voor de Doublehanded Award zijn: Huib Swets en Christa ten Brinke, Chris Revelman en Pascal Bakker, John van der Starre en Robin Verhoef.

Voor de Solo Challenge Award zijn genomineerd: Robert Rosen Jacobson, Jac Sandberg, Nico Budel en John van der Starre.

De winnaar van de Shorthanded Competitie 2013 is al bekend: John van der Starre met de Excentric Ripper.

De jury van de Shorthanded Awards bestaat uit Henk Bezemer (voorzitter), Sander Bakker, Hans Bouscholte, Lucas Schröder en Erik van Vuuren.  

De Shorthanded Awards worden op vrijdag 29 november uitgereikt in het restaurant At Sea in Scheveningen vanaf 18:00 uur. U kunt u opgeven via info@noordzeeclub of bellen met telnr. 06 1100 4961.

Tessa HeerschopUnieke zeilprijzen in Scheveningen

Reageer