Varen op een driemaster voor Scheveningen met Pasen

In Coverstory, Zeilboten by Tessa HeerschopReageer

Diverse watersportbedrijven in- en rondom de haven van Scheveningen openen hun deuren voor het publiek op tweede paasdag, 21 april. 

Activiteiten

Voor jong en oud zal er van alles te beleven zijn, van rondleidingen op een ex-marineschip en de verkeerscentrale tot meevaren met een speedboat of driemaster.

Daarnaast wordne er proeflessen zeilen, golfsurfen en kitesurfen gegeven.

Jachtclub Scheveningen organiseert in samenwerking met de KNRM een Safety Fair om het seizoen veilig van start te gaan en diverse winkels en restaurants bieden leuke acties.

Het evenement sluit aan bij de Week van de Watersport, die voor het eerst in Nederland georganiseerd wordt onder het motto ‘Iedereen het water op!’.

Meer info op www.openingwatersportseizoen.nl.

Tallship Minerva

De driemaster Minerva houdt Open Schip tijdens de Opening van het Watersportseizoen Scheveningen. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur om het schip te komen bekijken en ideeën op te doen voor privé of zakelijke zeiltochten, bijzondere diners of feesten.

De hele dag is onze sfeervolle scheepsbar geopend met een breed assortiment aan koude en warme dranken. Van 16.00 – 18.00 kunnen bezoekers meezeilen tegen een kennismakingstarief van € 25,-.

Opening Watersportseizoen

De opening van hte watersportseizoen in Scheveningen is een tegenhanger van de opening van het Strandseizoen, zodat ook de haven en de watersport aan het begin van het seizoen onder de aandacht van de particuliere en zakelijke klant gebracht worden.

Tessa HeerschopVaren op een driemaster voor Scheveningen met Pasen

Reageer