Nieuwe Catamaran uit Italië

In Coverstory, Zeilboten by Tessa HeerschopReageer

De Moro 600 is uitgerust met de laatste snufjes op navigatiegebied, heeft airco in alle vertrekken en zal worden uitgerust met een intrekbare kiel die vanaf de stuurstand is te bedienen.

De intrekbare kiel zorgt hoog aan de wind voor goede prestaties en biedt tevens de mogelijkheid om de stranden zo dicht mogelijk te bereiken. Bij de bouw van deze catamaran wordt gebruik gemaakt van recyclebare materialen en geeft de werf een ‘laag verbruik garantie’. De Moro 600 is onzinkbaar dankzij meerdere waterdichte compartimenten in de voorste en achterste delen van de rompen.

De Moro 600 wordt gebouwd met 3 of 4 hutten en voorziet in alles wat nodig is op het hoogste niveau van comfort. Voornamelijk de leefruimte is bij een catamaran van dit kaliber ongeëvenaard en biedt ruimte en privacy aan allen aan boord. Het muzieksysteem, de 30 inch LCD TV in de salon, een home cinema set, multimedia systemen in alle hutten en in de salon, elektrische toiletten van Tecma en een volledige door led verlicht jacht maakt van deze catamaran een mini superyacht.

Lengte: 18.34m

Breedte: 9.25m

Diepgang: 1.50m

Materiaal: GRP

Ontwerpers: G. Mancini, G. Messina, S. Cartesio

Gewicht: 25t

Motoren: 2 x 75hp Marine Diesel

Dieseltank: 1300 liter

Watertank: 1200 liter

Holdingtank: 100 liter

Boilers: 2 x 45 liter

 

Tessa HeerschopNieuwe Catamaran uit Italië

Reageer