Nationale Sloepenshow, klein feestje! (veel foto’s)

In Coverstory, Openboten by Tessa HeerschopReageer

Op de verkoopsteigers lagen 69 sloepen afgemeerd en 8 motorboten. Ook de kade bood plaats aan exposanten, verenigd in de maritieme markt. Het weer was de organisatie goed gezind en dat kwam ten goede aan de  bezoekerscijfers.

De steigers waren op primetime goed gevuld. Gezien de nationale sloepenshow volledig gratis is worden er geen bezoekersaantallen bijgehouden maar tenminste 3.000 mensen hebben de steigers bezocht. De exposanten waren over het algemeen zeer positief en melden dat zij daadwerkelijk sloepen hebben verkocht.

Zowel sloepen als motorboten meerden aan en af met serieuze belangstellenden aan boord, die van de mogelijkheid voor een proefvaart dankbaar en veelvuldig gebruik maakten. Van der Sluis Nautic leverancier van Delta Sloepen en Lobsters mocht serieuze belangstelling ontvangen voor een splinternieuwe Delta Lobster van een gezin uit Duitsland. Komende weken zal blijken of de verkoopgesprekken positief zijn afgerond.  

Nieuwkomer Devi-Comfort ontving ook veel bezoek op hun stand. Hun elektrische buitenboordmotoren zien er uit als traditionele benzinemotoren maar zijn voorzien van de laatste technieken op het gebied van elektrische aandrijving. Op de maritieme markt was ook de Fastbinder te zien. Een klein apparaatje dat in een handomdraai een lus in een lijn legt ( zie foto’s). 

De laatste dag mocht de organisatie zich verheugen op een aantal reserveringen voor de 15e editie van de Nationale Sloepenshow in 2015.

Tessa HeerschopNationale Sloepenshow, klein feestje! (veel foto’s)

Reageer