Metalent zoekt nieuwe talenten voor de maritieme wereld

In Coverstory by Tessa HeerschopReageer

Metalent helpt jongeren bij het vinden van een opleiding die bij hen past, biedt hen de kans zich te oriënteren in de echte beroepspraktijk en zorgt voor persoonlijke begeleiding. Voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam, Drechtsteden en Gorinchem zijn de bedrijven zelfs met spoed op zoek naar nieuwe talenten.

Metalent maakt gebruik van opleidingsfaciliteiten in de regio Rijnmond en Drechtsteden. Door samenwerking met de ROC’s beschikken we over praktijkgerichte opleidingslocaties te Schiedam, Rotterdam Heijplaat en Dordrecht. Daarnaast werken ze samen met diverse bedrijfsscholen van metaalbedrijven in Zwijndrecht, Kinderdijk, Krimpen a/d IJssel, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam.

De site biedt zowel opleidingen intern als extern op MBO en HBO niveau.

Als je bij Metalent solliciteert, dan solliciteer je dus bij meer dan 100 verschillende bedrijven en maak je kans op een leerwerkbaan met een opleiding op mbo-niveau 2, 3 of 4, een duale hbo-opleiding of een stageplaats in de werktuigbouw en metaal (constructiebouw, scheepsbouw, machinebouw, mechatronica, montage en onderhoud, verspanen, draaien/frezen en lastechnieken).

Tessa HeerschopMetalent zoekt nieuwe talenten voor de maritieme wereld

Reageer