Prime – Een nieuwe jacht-experience

In Video by QuintenReageer

Een team van superjacht designers en developers, geleid door The New Yachts Company, hebben de handen ineengeslagen om een volledig, nieuw superjacht platform te ontwikkelen die de industrie anders zal doen denken over bepaalde facetten van een experience op een jacht.

Prime is een 50-meter platform design met een variëteit aan superstructuren en interieur lay-outs. Toekomstige klanten krijgen zo een ‘Collection’ van diverse stijlen aangeboden die hun voorkeuren genieten, pre-designed door Reymond Langton Design en Luiz de Basto.

“PRIME is in our minds a platform that offers so much space that it creates a 70-metre yachting experience on a 50-metre yacht,” aldus Bob van den Meiracker van Azure Yacht Design.

Klanten worden daarnaast ook aangemoedigd om hun concept verder te ontwikkelen in nauwe samenwerking met het design team of doen beslissen op de keuzes van een andere designer naar keuze. Het project zal volledig gerealiseerd worden uit aluminium bij Bloemsma Yachts in Nederland. Projectleider Daan Balk werkt samen met een team van techneuten om ieder zijn favoriete jacht te realiseren.

QuintenPrime – Een nieuwe jacht-experience

Reageer